night blogggin' 2

åhå jag vet inte vad jag ska säga eller göra längre. känns som att alla förändras och allting som jag gör blir bara antingen fel eller så går det käpprätt åt helvete. och jag orkar inte med det. vet inte varför det är så heller. humörsvängningar 180 typ. jag orkar inte med mig själv så förstår verkligen om ingen annan heller gör det. och känns som att jag inte gör annat än att klaga på alla andra. glömmer bort att jag är likadan om inte ännu värre själv. Förlåt för det, och jag vet inte hur jag ska ändra på det heller. för jag vet inte vad som gör det. Jag har ju mina aningar men jag vet ju liksom inte helt säkert för det är nog inte bara en sak. jag borde tänka över det och fundera ut vad felat är så jag kan lösa det. för jag orkar inte gå omkring såhär längre. åh fy vad jag hatar det här.

Om jag ska vara ärlig så tror jag att det är en blandning av England, mat, familjen och kompisar som gör det hela. Men jag är inte säker. för det är bara dom här sakerna som jag funderar på. ena sekunden vill jag till englandmer än någonsin andra sekunden kan jag lika bra stanna hemma ungefär. och min familj.. det är ju inte hela familjen, det är Michaela, Mamma, Pappa och Jocke som är liksom jag vet inte, lika cp som mig eller ngt. Vet inte riktigt vad deras preoblem är. men det är illa iallafall. Och kompis grejen skrev jag ju typ om igår eller när det nu var.

Åhå jag ska försöka vara vaken jätte länge så jag kan sova halva dagen imorgon också. och så ska jag kolla på sista harry potter filmen imorgon om jag inte gör det snart nu. får väl se hur det blir med det hela. just nu skiter jag i vilket. sitter och lyssnar på Tonys musik just nu xD HAHA fråga mig inte vfr för bra är det ju fan inte. :S han borde gå en kurs innan han släpper en ny låt. fyfan :P haha men aja. :) han har faktiskt gjort 2 bra låtar av dom jag har hört iallafall. bättre det är ingen låt alls. (y, Aja, den här låten "Hon har aldrig" den är ganska bra,

brb mia ringer...

55 minuter senare, trevligt att prata medden där mia ibland alltså (y, haha, och stackars gaby som har ett kryp i håret. inte hälsosamt. men aja. nu är jag på bättre humör, thx Mia, <3 utom det så har jag precis sagt till carl atthan får komma till mig i england och inte jag till honom. han har fan bil. ofta jag kommer åka jävla tåg för typ £6857483 eller ngt. i helvete heller typ. xD haha. kommer han inte dit så skiter jag typ i det :O :O hahahah. om jag inte sover hos honom alltså. då kan jag kanske åka tåg. men inte för några ynka timmar. nej tack! så ah, han får fan komma till mig!!

Klockan är nu halv 2 och jag börjar få ont i ryggen. haha vilken jävla roman detta blir alltså. xD haha, känns som att alla inlägg är en halv bok långt. xD men aja, live with it typ. funderar på att sova snart. men om jag lägger mig nu kommer jag typ vakna vid 12. och det är för tidigt. ska nog hålla mig vaken till 3 iallafall. så jag kan sova länge länge. om inte min mamma väcker mig -.- hahaha. och imorgon ska jag tvätta. (y, haha jag är cp, tycker typ det är kul att tvätta xD hahaa. men aja, det ska jag göra hela dagen imorgon, utom att kolla på harry potter alltså. haha :) woop woop. hmm, ngt mer jag ska göra imorgon? :S kanske sola om det är fins väder? :) men så segt att sola här. så jävla mycket flugor och myggor. dygnet runt liksom. man kan inte slappna av. får se om det blir ngt av med det där solandet. får väl gå till bärsta annars och ligga där och steka lite :) haha,

Nu är det onsdag!!!! såå, alltså snart är det torsdag right? :) och på en torsdag är det snart fredag! :O och då är det helg! och efter helgen är det MÅNDAG! då åker jag! :O :D vet inte vad jag längtar efter mest, godiset, att fica mig så mkt eller england. xD hahahaha. har hela dagen planerad ju xD haha kommer bli jätte bra hoppas jag på :D vill ni veta hur det kommer bli? oh wait. ingen läser så jag kan ju skriva vad jag vill här. xD hahahaha :D <3 okej, men jag ska upp och duscka och allting sånt, ska typ upp vid 10-halv 11. aja duscha, sen packa det sista, sen stan och handla hörlurar och äta pizza, mamma bjuder :D wopido. efter det typ vid halv 2 ska vi till Vicki och fixa mig :D vicki ska fixa mina naglar så där sjukt fint och sånt :D men fransk manikyr och blommor och stenar och sånt. och så ska antingen jag eller mamma fixa och locka mitt hår tror ja. har inte bestämt mig helt ännu. plattat eller lockigt, plattat eller lockigt? jag kan inte bestämma mig. men lutar åt lockar :) aah och så ska vi nog äta typ McDonalds eller ngt (JAAA TJOCKAAA!!!!!) sen blir det till flyget vid 5 eller ngt. och sen blir det sitta där och prata i telefonen tills typ halv 7 då flyget går. AS NERVÖS!

kommer få sån äcklig resfeber så jag kommer dö ungefär ! haha. ska försöka sitta längst bak vid ett fönster. så jag får ha hand bagaget vid föterna istället för ovanför mig. ska fan vara först in på det där jävla planet! xD haha. och verkligen först av! hoppas hoppas hoppas på at jag får sitta vid ett fönster! och att det är fint väder så jag kan ta kort ut så man ser typ hela alltet. det hade ju vart så jävla sjukt efterblivet adhd underbart! jag vill åka nu nu nu nu nu.. ska nog börja packa på fredageller ngt. mamma säger lördag men hon vet inte vad hon pratar om. haha :D woho, ska köpa med mig massa svenskt godis dit! haha. man måste ju fan klara sig dår också. xD hahahaha! :D massa ahlgrens bilar (y, <3 haha, skulle fan kunna leva på Ahlgrens bilar, jasmin ris, wokade nudlar och mjölk! låter som ljuv musik i mina öron! haha :D MMMM Stekta nudlar! <3<3 hahaha :D woop woop.

Nu är klockan typ 5i2 . och jag är inte trött än. :( får logga in på msn och fördriva lite tid. eller bdb typ. mja, ohjustja, jag skulle ju ringt anna idag :S OMG bara för att jag kolla på harry potter så glömde jag bort det :S får ringa henne imorgon eller på torsdag. MÅSTE prata med'na! och ska ringa julia innan jag drar också. Och varför inte dra till med Emilia också när jag ändå håller på? :D ahaha. får spendera en hel dag i telefonen alltså. xD hahaha. :Dmen det har väl ingen dött av? haha :D Rebecca (L) Prata i telefon! haha :D woop woop. faan vad jag Woop-ar mycket? :S hahaha, och det smittar! xD haha. aja, vem klagar? inte jag :D men aja, nu ska jag göra ngt annat. kolla på en film eller ngt.
 
puuusss hej :D


Grattis Mia,

Idag fyller mia år! grattis till henne som innåt helvete! :D haha.
så nu får hon knulla lagligt, värt att firas vadfan? :D haha <3

6

och så var det bara 6 dagar kvar. och det är typ mitt på natten och här sitter jag trött som en galen kalkontupp och bloggar för fulla muggar. fan inte hälsosamt alltså. men iallafall så är det så det ligger till just nu. eller vad säger ni? oh wait. ingen som läser mig blogg så dumt att fråga xD HAHA men aja, kul att skriva av sig ibland iallafall ju? :D aja. ett par saker dåva. eller EN sak. jag hatar kompisar som vänder kappan efter vinden. när man är med mig är man en person och sen när man är med ngn annan så är man helt annorlunda och håller på med en massa jävla cp saker som man aldrig skulle göra annars. vad fan är det frågan om? är du så osäker på dig själv så du måste bete dig så så är det nog nästan lite syndom dig? :S och då behöver du nog prata med ngn. och det gör det as svårt för att lita på dig vet du va. manvet liksom inte vadsom säga bakom stängda dörrar. och visst jag är inte perfekt själv. men jag håller fan inte på sådär? så alltså ar dig själv istället det kommer du komma mycket längre med kan jag ju enkelt lova. Jag kommer iallafall int orka med dig mycket länge till om det är såhär du hade tänkt fortsätta bete dig. och så är det meddet. puss hej.

woop woop

så idag har jag inet gjort så mycket fast det har iallafall vart roligt :D
ehmn en fågel flög in i rutan, xD haha det var väldans kul faktiskt!
hahaha, och ehmn jag har typ vet inte, vart astrött och skrattat åt allt.

Så har jag pratat med carl, om hur och när vi ska ses och sånt.
Det blir nog asbra, xD haha kommer åka vilse och dö. men men.
Aja, hoppas jag får träffa honom innan jag dör iallafall. xD haha.

Och senare ska jag nog sitta här, kolla på film och sen sova. :D
möjligen äta lite fil och cornflakes också. haha. asgott (y, <3 haha.
Bara en vecka kvar nu, sen smäller det. :D längtar sönder mig!
Inget ovanligt alltså. haha. :D snart är det bara 6 dagar kvar.
Hoppas alla dagar fram tills dess går såhär smidigt som idag.
Då komemr det gå riktigt jävla fort tills måndag vill jag lova :D

Ska försöka hinna leka lite med Johan och dom innan jag drar.
Men dom kommer hem på torsdag. men aja, dom är kul dom (y,
Wopido, det blir skitbra! :D <3

Och så var det bestämt, hela måndagen är planerad! :D haha.
Kommer ha så fullt upp och förhoppningsvis kommer jag inte hinna tänka.
för då kommer jag bara bli nervös och typ dö innan jag drar.
Men men, ser fram emot att äta godis som fan på flyget! :D
hahah har fan vatr utan det i månader nu!
Godis och Cola och Pepsi för hela jäävla slanten! <3 Loveit.
ska ta med massa ahlgrens bilar till england! xD hahah <3

aja, nog pratat, komemr nog ett inlägg till ikväll.
pöööösss! <3

Grattis! :D



I onsdags föddes Fernandos och Olallas dotter Nora! 
Grattis, och välkommen till världen flicka lilla. 
Hon vet inte vilken tur hon har, :) Hoppas allt går bra! <3 

10

Tim fyllde år igår, men jag drog inte till han förens idag. dom var dåligt bakis alltså.
Emil satt där med sina handikappade armar och ah, trevligt var det iallafall.
Kollade på bnär dom körde poker eftersom att jagi nte vet hur man gör.
Drack lite tillsammans med dom coh sånt, sen kom mamma och hämtade mig.
Det är så det ska vara. finns bara en sak till som skulle kunna göra denna kvällen.
Men aja. Sen åt jag vofflor. det stavas med o va? aja, jag vet inte. what ever typ.
Vofflor + Alkohol = ångest. (y, skyll mig själv. puss på det här då. -.- bajs.

Aja, nu är det 10 dagar kvar. snart 9. tiden går fort när man har tråkigt. haha.
Imorgon kommer Amandiie hit tror jag, vet ine hur det blir. men iallafall.

Utom det här så vill jag mörda mig jävla fitt bajs kuk hor helvetes bög bror.
han har ju något seriöst problem i sitt äckliga jävla huvud. hatar han.
fyfan.

Funderar ju seriöst på att åka hem på måndag elelr något. klara fan inte av detta.
Vill bara typ mörda alla runt omkring mig. och såfort jag säger efl sak till jocke typ
så dör han och typ får aggro utbrott på mig och grejor. och det är ju jävligt roligt.
ultra kul att komma hit då. eller inte. ska fan gå o säga det till mamma nu.
okej inte det. för hon är också cp eller ngt. nyss fick jag det. men vissa ändrar sig fort.

funderar ju seriöst på att beställa en tidigare jävla flygbiljett och dra till liverpool NU!
inte precis som att jag inte har råd liksom. bara dra och köpa en egentligen.
vad fan väntar jag på.

hatar allting med att vara här. har alltid gjort och komemr alltid att göra.
fitta på det här hejdå!


vet inte

vet inte någonting längre
vill ingenting längre
känner ingenting längre
hejdå


långt bort

långt bort från allt som betyder.
jag hatar det här. :'/

13

13 dagar kvar och jag dör snart. har redan resfeber! haha.
vill bara packa och komma iväg så fort som möjligt.
så mycket att tängta till. Så mycket roligt. åh gud.
Jag kan lova att jag inte kommer vilja åka hem.
kommer gråta och grejor. måste ju hem för att komma tebax.

Dör av längtan fan. 13 lååånga dagar kvar.
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!!

Jag vill dit NU! NU NU NU NU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


15dagar kvar och allting är bajs

Seriöst, jag är fan snart 18 jävla år. tror du ite att jag kan ta lite ansvar själv eller?
Tror du seriöst att jag inte kan någonting? för det känns ju fan som det.
Jag kan åka själv till england men jag kan inte äta eller sova utan att du ska hålla på?
Vad fan är ditt jävla problem, seriöst du har ju fan en störning eller någonting.
Fyfan, och vaddet än är så får du fan lösa det innan det smäller för jag orkar fan inte.
Jag orkar fan inte höra på ditt JÄVLA FITT TJAT! så kan du bara håll akäft någon jävla gång!
Så äckligt jävla trött på dig och vad du tycker och dina äckliga jävla åsikter
Förstår du inte att jag skiter fullständigt i vad du säger och tycker. så låt mig bara vara.
Jag är så jävla bajs trött på dig så kan du bara låta mig vara eller?
JAG ÄR FÖR FAN SNART ARTON JÄVLA ÅR! ARTON! INTE ÅTTA! AAAARRRTOOONNN!!!
Fyfan, låt mig vara. för du äcklar mig. du stör mig och livet vore bättre utan dig.
Ja, där har vi det. den elaka sanningen. hemskt? OHJA! ärligt? OHJA! live with it.

Utom detta jävla fitt damp så är det 15 dagar tills jag drar långt åt helvete bort från alla.
Och det ska bli så jäääävla skönt att inte behöva tänka på "dig" och dina jävla USCH!
Ska till Liverpool och jag hoppas som fan helvetes jävla bajs mycket på att få träffa Carl.
Troligen blir det ju så om jag inte har dampat sönder och han har dragit.
Man vet aldig vad som händer right? men jag får väl hoppas på det bästa i guess.
Han är pure awesomeness! och en av dom bästa personerna någonsin. så jaa..

klockan är nu kvart över 2 på natten och jag har bajs tråkigt. vill inte sova,kan inte sova.
orkar inte sova, har ingen lust att sova, det är fucking jävla bajs tråkigt att sova!
Jag vill bara sitta här och... bli äldre... fyfan. allting är verkligen åt helvete just nu.
orkar snart inte mera, jag klarar inte av det. jag skiter i detta snart och drar.
skulle vara awesome att bara dra åt helvete och skita i allt och alla. någon gång....

Jag längtar till Carl och Liverpool. mest till Carl tror jag. men who cares? ingen.
så what ever. nu ska jag göra ngt annat. inte sova iallafall. lyssna på musik eller ngt.
Och imorgon är det söndag!!!! och jag längtar tills imorgon kväll som innåt helvete.
hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas säger jag bara. <333333333333333333

allting är rörigt, vet inte vad jag känner om någonting längre.
men nu ska jag försöka sova. fick inte mke sömn inatt på grund av Jamila.
God natt. <3

RSS 2.0